Lions Kalundborg Prisen 2023

Overrækkelse til Jan Sædder Kalundborg Tennis Klub

Lions Kalundborg uddelte lørdag årets Lions Pris på 10.000 kr. til Jan Sædder fra Kalundborg Tennisklub. En ægte ildsjæl som gennem mange år har gjort en stor indsats for Kalundborg Tennisklub.

Kalundborg Tennisklub havde lørdag eftermiddag inviteret til Nytårskur i Rynkevanghallen hvor der blev budt på bobler, øl, vand, kransekage og sandwich, samt selvfølgelig tennis hygge.

Men eftermiddagen bød også på en overraskelse for de fremmødte medlemmer.

Præsident for Lions Kalundborg, John K. Hansen og Kim Rørdam Andersen kiggede nemlig forbi Rynkevanghallen for at uddele årets Lions Pris på 10.000 kr. til Jan Sædder fra Kalundborg Tennisklub.

”Den ildsjæl som er blevet indstillet, er en grundsten i klubben, han er medlem af bestyrelsen, han har med banerne at gøre, han laver turneringer, tager godt i mod nye medlemmer og underviser børn, og i det hele taget meget hjælpsom, kan I gætte hvem det er,” sagde John K. Hansen i sin tale. Og alle var klar over, at det var Jan Sædder der var tale om. Han modtog et flot diplom og 10.000 kr. som følger med den flotte pris.

”Jeg synes det er så fortjent, og der er mange grunde til at du er blevet valgt. Det er ikke småting du har lavet for Kalundborg Tennisklub igennem tiden, fx da vi fik nyt klubhus hvor du var byggeleder. Du spiller selv masser af tennis, du underviser og har med banerne og teknikken at gøre, du er med i bestyrelsen. Det er svært at forestille sig, at man kan få en bedre hjælp i en klub end det du bidrager med Jan, det er helt fantastisk,” sagde formand for Kalundborg Tennisklub, Mads Storm, som havde indstillet Jan Sædder til den flotte pris.

Lions Prisen på 10.000 kr. blev sidste gang uddelt i november 2021 til Lykkeliga i Svebølle.