Lions Kalundborg er igen i det gavmilde hjørne

Onsdag 10 november dukkede Lions Kalundborg op på førstesalen i Kalundborg hallerne for at overrække en donation på 4.225 til Headspace Kalundborg.

Jonas Hamborg Jensen fra Headspace fortalte at penge skal bruges på bluser tøjer kasketter oa. der kan gøre opmærksom på Headspace i Kalundborg

Headspace Kalundborg åbnede i foråret 2021, og er en del af den landsdækkende organisation Headspace. Vi har siden 2013 ydet rådgivning til børn og unge, der har brug for nogen at tale med om de små eller store problemer, der fylder i deres hverdag. Her er der ingen ventetider eller journaler, og alt foregår på de unges præmisser.

Headspace er et anonymt, gratis og frivilligbåret rådgivningstilbud, hvor børn og unge i alderen fra 12 til 25 år kan få hjælp og støtte. Headspace er en nonprofitorganisation, under foreningen Det Sociale Netværk, som finansieres af offentlige tilskud og private donationer. Vi er to ansatte fra Headspace, en fremskudt kommunal socialrådgiver, en fremskudt psykiatrisk sygeplejerske fra regionen samt 10 frivillige.